22 november 07

Nu har R fått golvet på plats, skönt när man ser att det går framåt!

Förra veckan var vi och kollade på de olika köksförslagen, var till OS-kök, byggvaruhuset och mattssons. Det snyggaste var från OS-kök, så vi har nu beställt därifrån! Det kommer att bli ljusgråa köksluckor och träarbetsbänk, lite mörkare trä... Blir nog riktigt bra, hoppas jag :)

Igår var jag och hjälpte till lite vid huset, sopade och plockade undan, Malvina var snäll och sov ute i vagnen i 2 timmar under tiden!

Snart måste vi börja fundera på kakel och tapeter! Så mycket som måste betsämmas, och så svårt när man inte riktigt kan föreställa sig hur allt kommer att se ut som klart. Undrar om det lönar sig att köpa tapeter och kakel i sverige, eller om det kostar lika mycket som här på holmen? Någon som vet? Tycker så mycket om en tapet som jag sett i flera tidningar på senste tiden "Lotus" tror jag den heter. Är svart med lotusblommor på... men vet inte var man sku kunna ha en sån tapet!

Kommentarer
Postat av: Trollvinter

Kakel kan nog löna sig i vissa fall, typ från Bauhaus... Ska du ha glastegel så ska du nog köpa därifrån iallafall, 10 st för 199 kr i jämförelse med Byggis ca 4,50/st!!! Rusta säljer jättefina fototapeter, man kan se dom på deras hemsida. http://www.rusta.se/category.asp?kategori=%D6vrigt%20tapeter%20Tapet%20%26%20Tillbeh%F6r&c=208&sc=208

2008-01-19 @ 20:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0