kort uppdatering

tandläkarbesöket gick väl bra, hade fått nåt mellan tandköttet o visdomstanden o det hade blivit inflamerat.. o fick veta att jag måste dra ut den, eftersom den inte växer ut som den ska :-( men det får bli nästa års bekymmer... ser inte fram emot det inte!

Snart kommer tomten! kanske, jag tror att jag har varit snäll nästan hela tiden... :-) men undrar hur tomten ska komma ombord på färjan.... men renarna är nog duktiga på att landa på hustak så då borde de ju klara av ett stort fartyg också!

Igår var jag med Tuwa till Mariebad och simmade, det var roligt att få spendera lite tid med bara henne! Hoppas att hon också tyckte att det var roligt! egentligen skulle vi har åkt till godbys simhall, men de hade julstängt! hur idiotiskt är inte det då? att stänga när barn/föräldrar är lediga o sku ha tid att åka och simma! knäppt, men så är det ju iof helt knäppt att ha två simhaller/hallar(?) på en liten ö..

Idag har jag o malvina varit och träffat de andra "getamammorna o barnen" hos Emilia, trevligt! blev bjudna på lunch! både gröt o skinkpaj! (inte efter varandra precis, men åt lite gröt när barnen åt gröt...) o glass till efterrätt! tackar jättegott var det!

Vi har även hunnit med att träffa emilia(syrran) o Tuwa en sväng på morgonen när de var efter några köksstolar, resten finns nere i källaren så ska ha R att leta fram dem imorgon. Jag har även hunnit pyssla lite julklappar, men måste nog in till stan imorgon för att fixa det sista, och handla det som behövs till resan så man inte måste stressa med det på måndag!

Tänk att det är sista fredagen före jul redan, är det bara jag som tycker att tiden rusar iväg nuförtigen? Jag hinner ju inte alls med allt som jag tänkt, o snart är semestern snart slut och jag har inte ens börjat med det som jag hade planerat typ.......

Kommentarer
Postat av: Jill

Fick höra av maken min igår att de har stängt pga att det inte löna sig att ha det öppet under julhelgen. Han jobabr ju där så borde ju veta;) De har ju alltid hat öppet förut, men kommit fram till att det inte lönar sig! SÅ nu vet du det. Jag klagade nämligen också igår på att det var stängt, skulle ha velat fara o simma med barnen, då fick jag svaret:) Ha en riktigt God Jul o ett Gott Nytt!

2008-12-21 @ 10:37:41
Postat av: Erica

Nej, det är verkligen inte bara du som tycker tiden flyger fram!! Söker hysteriskt efter handbromsen alla dagar, men hittar den inte!! Nödbromsen verkar dessutom vara ur funktion eller nåt...Kram på er

2008-12-21 @ 16:25:27
URL: http://getaangsbacken.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ja, du de där mössen/råttorna e jobbiga, och äckliga... Bläk.God jul till dej med =).

2008-12-21 @ 19:47:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0