liten kort uppdatering

Sverige resan gick riktigt bra! men cindirella var ingen höjdar båt när man bara ska åka över med ett barn, alltså inte för att kryssa utan att ta sig fram... fanns inte mycket saker i lekrummet.. bara bollhav o några plastos bilar... inget bord, inga papper eller pennor, inga leksaker överhuvudtaget... fanns heller ingen mat som passade små barn i cafeterian, så fick välja mellan pizzabit eller räksmörgås... så hon fick lite av min pizza o sen ypughurt o frukt..inte så nyttig lunch men..

Hon min moster gick det också bra, hittade dit tack vare att hon var snäll o mötte oss i hamnen o åkte med! *tack!* Vi gjorde inte så mycket..gick i några affärer men köpte bara en mössa åt malvina på H&M o 2 fotoalbum åt mig, sen blöjor då förstås! så mycket billigare än här hemma!
 fredagens båtresa gick mycket bättre, då åkte vi med Isabella o där fanns det massor med grejjer i lekrummet! så då gick tiden fortare! Hon var först lite skeptisk till bollhavet med efter ett tag så behövde jag inte hålla i henne hela tiden.. men hon hade svårt att ta sig fram själv, men tyckte det var rikitgt kul att rutscha ner i bollhavet!

sen ¨på fredagen så åkte jag bara hem för att duscha o sen in till stan o lämna malvina till mommo o moffa, o sen tig jag bussen till jobbets julglögg. Har aldrig varit förut men det var ritkigt trevligt! o fint ordnat! sen blev det en liten sväng till arken, men var så trött efter resan så åkte hem vid ett tiden nåt. tyckte inte att ja drack så mycket, men kände mig nästan lite småfull när jag vaknade vid 8 :-) inte lätt när man dricker alkohol så sällan :-)

Nu ska jag packa det sista inför dagens resa, ha det bra allihopa! kramar från mig o malvina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0