städkurs

Idag ska jag gå på en kurs från jobbet, första kursen som jag går på när jag nu är i arbetslivet, ska bli spännande och roligt. på programmet fanns det iaf många punkter som verkade intressanta att lära sig om!

Annars då, jag ska väl inte ljuga o säga att allt är bra... men efter lite diskussioner ska det väl förhoppningsvis bli bättre, jag o sambon har lite olika åsikter i några frågor och får vi inte dem lösta på något sätt så vet jag inte vad som händer, men vi måste iaf försöka reda upp det som vi tycker olika om...Vi är nog båda såna personer som hatar att gräla o diskutera när det är något fel, men alla dessa saker som vi inte har tagit tag i tidigare så har nu kommit upp till ytan o nu är vi som sagt tvugna att ta tag i det så vi inte behöver gå o vara sura, arga o irriterade hela tiden på varandra..blir ju liksom inte bättre av sig själv, som vi hoppats på.

Kommentarer
Postat av: Erica

Oj, det där kände jag igen. Det där m att man väntar ut saker och ting o tror att de ska lösa sig av sig självt. Gör sällan det liksom...Massa kramar till dej igen ;-)

2008-11-20 @ 15:27:25
URL: http://getaangsbacken.blogg.se/
Postat av: Karro

Ingenting blir bättre av sig själv. En del ev ett förhållande är ju att lära sig diskutera "problem" och lösa dem.

2008-11-20 @ 16:57:29
URL: http://karolinaakerblom.blogspot.com
Postat av: Caroline

Hoppas att allt ordnar sig till det bästa för er...du är en stark och duktig tjej!Kramar

2008-11-20 @ 19:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0