trevligt!!!

Jag hade en supertrevlig kväll igår! Vi hade tacosmiddag här hemma hos oss och vännerna E & J kom med lilla sonen E (som var snäll hela kvällen och sov mestadels) och C med flickvännen M kom också! har inte träffad M tidigare med hon var riktigt trevlig!
Malvina sov över hos fammo o faffa, hon hade somnat halv 9 och sovit snällt hela natten!

Som sagt åt vi tacos, som vi förberedde tillsammans. Dukade med vit fin duk och finporslinet, tyvärr glömde jag ju helt birt att fotografera... :-( drack lite cider och vin under kvällens lopp, men det blev en lugn, trevlig och mysig kväll. vid 23 åkte jag o E till hennes hästar och gav lite hö till dem, sen åkte vi tillbaks och vid 12 gick vi ut på gården allesammans. Robert o J sköt raketer, vi tjejer var lite skeptiska till deras "avfyriningsramp" men tack o lov gick allt bra! såg mycket raketer härifrån, det var så klart väder!

Sällskapet vårt åkte sen hem vid halv 2 tiden och jag o robert hade sovmorgon till 10 tiden nåt! hämtade hem malvina vid 12 halv 1.
Nu ligger hon och vilar, tog bra länge innan hon somnade, men nu har hon sovit över 1 timme! Vid 5 ska E,J o lillE komma över och äta rester med oss, blev en hel del kvar från igår! även efterrätt! (E som lagat-glassliknande sak som hon krossat turkiskpeppar i).

2009 börjar bra, hoppas det fortsätter lika bra! Ska verkligen lära mig att njuta av tillvaron och livet! och försöka att se allt positiv istället för det negativa som man oftast brukar tänka på..

Hoppas att ni, mina vänner och familj, vet hur mycket jag tycker om och upskattar att nu finns! fast jag inte hinnner träffa er alla så mycket så betyder ni massor för mig!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0