22 augusti 2008, Ateljefotografering

God morgon! Klockan är nu 07.47.... jag sitter hemme ensam, förde Malvina till dagiset till 7 så hon sku få äta frukost där.
När jag väckte henne i morse märkte jag att hon var alldeles svullen under högra ögat... säkert någon mygga som bitit henne under natten! men så typiskt att det sku hända idag, för idag ska vi ju till fotoalandia o ta ateljekort. suck suck suck! Hoppas att svullnaden går ner till kl 16!!! men är väl lika bra att ta kortet nu, hon lär väl säkert alltid ha nån bula eller blåmärke nu när hon röjjer med de andra barnen på dagiset :-)

Annars då... ja.. det händer inte så mycket spännande i mitt liv, är ledig från jobbet nästa vecka också, skönt med lite ledigt! förhoppningsvis så kommer jag, apropå ledigt, ha semester hela december! och sen de 2 sista dagarna i april!! Hoppas att jag kan göra något på huset då!

Igår var jag på styrka+spinning, väldigt tungt var det, har inte tränat ordentligt på 2 veckor. Har varit febrik o förkyld.. har nog lite ont i halsen ännu men kände att jag måste åka o träna.

Har även kollat i mediskatalogen, hittade många kurser som jag vill gå.. frågan är vilka jag har råd att gå på..

GI- lär oss laga hälsosam GI-mat
scrapbooking, kom igång
aquabike för nybörjare
Hobby-betonggjutning
Vi tovar inför julen

är några av kurserna jag sku vilja gå.. sen finns det nog även några till men jag inser att det inte kommer att gå ens med alla dessa... tråkigt att man inte är rik och har massa överlopps tid..

Nu ska jag gå och plocka ut ur alla köksskåp, ska passa på att omorganisera nu när jag inte har en liten hjälpreda hemma!

ha en bra dag mina vänner!

Kommentarer
Postat av: emilia

åh jag kommer med på de kurserna:) kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

2008-08-23 @ 08:13:20
URL: http://www.emilianyman.blogdrive.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0