25 augusti 2008, ont i tummen

har städat igen, undrar vem det är somhåller på och smutsar ner i vårt hus.. kanske det är någon granne som smyger in så fort vi far hemmifrån.... hm.... :)  iaf så höll jag på och torkade av soffan, o så var det något skräp som satt fast, antagligen dottern som ätit nåt o kladdat, så jag sku peta bort det med hjälp av tumnageln.. det sku jag inte ha gjort.. för fick skräpet, det HÅRDA skräpet in under nagel så det började blöda.. shit vad ont det gjorde, o gör fotrfarande många timmar efteråt! hela tummen är öm..

imorgon har sambon sagt att jag måste sortera ved... tydligen märker han inte mina ansträngningar att hålla huset rent o fint... han mumlade något om att det är bra och gratis motion av att bära ved... Så är det någon som vill ha både motion/styrketräning, frisk luft så är ni välkomna att komma med! högen finns här på bakgården, så kom när ni har passligt!! :-)

Måste bara få berätta om vår prinsessa, som idag öven har kissat på pottan efter kvällsbadet! Igår råkade det komma på golvet, så idag var jag förberedd o satte henne på pottan med en gång. Trodde aldrig att jag sku bli en mamma som tycker att det sku vara nån stor sak. Men det är det ju! varje framsteg/sak hon lär sig är ju underbart! och man blir så otroligt stolt över henne!!!!

Robert och jag satt en kväll och funderade på vad och hur hon kommer att bli som tonåring/vuxen, lite roligt att spekulera i sånt. Ni kan väl dela med er om era ideer på hur hennes liv kommer att bli!? Sku va kul att läsa!

Nu ska jag faktiskt krypa till kojs, är trött, malvina sov lite dåligt förra natten!
 Kram på er mina vänner och familj, hoppas ni vet hur mycket ni betyder för mig!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0