2008 i bilder

 6 januari: lånar mammas telefon :-)

 7 januari, det kom inte mycket snö under vintern med när det kom så passade vi på att leka ute.

alla hjärtans dags fotografering hemma
 Försöker ta ett fint alla hjärtans dag kort på Malvina, men hon vill inte sitta still så länge.

 22 februari hälsade gudmor Karro på oss! roligt!

 födelsedagsbarnet i mommos famn! firades dagen efter, och hon var så sjuk, först hade hon 3 dagars feber sen någon jobbig form av magsjuka som gjorde att hon knappt åt något på 8 dagar så vi fick börja om med "babypureer" för att hon inte ville tugga bitar + magen var ju så dålig så vågade inte ge "vanlig" mat, men det tog en vecka sen var hon sig själv igen.

 Gungstolen fick hon av pappas mormor o morfar, hon har gungar o suttit mycket i den! men ibörjan hade mamma hjärtat i halsropen varje gång malvina sku klättra upp själv!

 den 11 maj var vi 3 till Bastö med den ena båten... roligt enligt pappa o malvina :-)

 valborg firades hemma hos oss, jättefint väder så vi kunde äta ute! emilia med familj var med oss och roberts o mitt gudbarn charlie med sina föräldrar! på kvällen kom några grannar över och grillade korv vid vår brasa på gården, jag var inne med malvina som inte riktigt ville sova.
 nu först passade t-shirten som några av  mammas arbetskompisar gav til Malvina.

 2 juni:hittar man inte sin egen mössa så får dockans mössa duga

 14 juni är mamma o malvina på tivoli med moster Mia, tuwa och julina, regnade och var lerigt.. men barnen gick det ingen nöd på.. de var klädda efter vädret.. mammorna tänkte inte på att leriga barn också vill vara uppe i famnen ibland.. mysigt..

 15 juli är vi på Nabben och Malvina ska doppa sig i havet för första gången i sitt liv. läskigt med sanden på bottnet så efter första gången hon snubblade till så sku hon hålla mig i handen hela tiden :)


 1 augusti togs denna morfar/farfar med barnbarnbild. Min bror o hans familj bor i Finland(på fastlandet alltså) så vi träffas inte så ofta tyvärr. Han har 3 söner, jag har då en dotter o storasyster emilia har 2 döttrar och en bonusdotter (som inte var med när denna bild togs).

 15 augusti är vi och hälsar på hos mommo o moffa. malvina älskar hattar av alla dess former! Dockvagnen köpte mormor på ett loppis på torget, malvina greppade tag i den o vägrade släppa taget så mormor tog fram plånboken :-) Malvina har sån tur med sina mor-och farföräldrar, de är så snälla!

 20.9 var det skördemarknad och öppna gårdar på åland(var i 2 eller 3 dagar). här är malvina med kusinerna julina o tuwa.

 28.10 Malvina ska också sminka sig på morgonen innan dagis, precis som mamma innan hon ska på jobb :-)


 9 november äter vi farsdagsmiddag med farmor o farfar uppe på Soltuna. VI glömde haklappen så det mesta av maten låg på golvet efteråt...

 Jag älskar loppisar, och Malvina kommer att hata det när hon blir större :-) denna gunghäst köpte jag på grannnens loppis. Så fin och måste jag säga att tösen älskar den :-) allt som gungar går hem hos henne! bilden tagen 10 november.

jag o emilia var på scrapbookingkurs för nybörjare en helg i november, 14-16 nov om jag inte minns helt fel. jätteroligt var det, synd att helgen gick så snabbt!

 Lillajul den 29 november firades hemma hos emilia med familj. "kusinbild". Malvina, julina med corinne i famnen, sen tuwa o amelia.

 25 november kom det mycket snö, var några dagar o efter det har det inte kommit något, trist. men det var roligt så länge det varade!


fler bilder kommer senare, just nu måste jag klä på oss o nyårsstäda!

Kommentarer
Postat av: Fabienne

Kul och läsa eran blick tillbaka av 2008! Önskar ett riktig gott nytt år åt er( i fall vi inte ses i det gammla )! kram från fam Fricker!

2008-12-30 @ 11:18:28
Postat av: emilia

fina bilder! mosters gull m.m.=) kram

2008-12-30 @ 15:27:42
URL: http://www.emilianyman.blogdrive.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0