27 mars 2008

God morgon!
Igår blåste det massor här på ön! Trodde att byggställningen på gården sku blåsa iväg... imorse när sambo steg upp så märkte han att det ena köksfönstret hade blåst upp... brr... lite kallt i köket just nu!

Är precis på väg till stan, jag och Malvina. måste o ändra mitt skattekort, o sen ska vi till Mariebad och simma med Ms ena gudmor. Ska bli skoj, hoppas vattnet är varmt :)

Sen blir det att åka till mina föräldrars lägenhet, ge tösen gröt o sova på balkongen, sen ska vi vidare på 1 års kalas till Bella. Kan inte skriva här vad vi köpt ifall Bellas mamma läser innan vi hinner ge presenten!

Ha en bra dag, kramar från mig o Malvina


tjejsnack v 12

Har inte hunnit svarat på tejesnack de senaste veckorna, pga att jag inte haft internet/tid pga flyttandet, men tar nya tag nu!

Vecka 12/08

Motion Ämnet kommer från Sirpa

  • Gillar du motion? Om inte, varför inte? -hm, jo bara jag kommer igång! måste hålla på regelbundet, annars blir det inget alls...
  • Motionerar du/vill du motionera regelbundet, hur ofta? -jag har vattengymnastik en gång i veckan, sen har jag varit på core en gång, men nu har ja jobbat de senaste 2 onsdagarna, men tänker fortsätta nästa vecka när jag återgår till att vara bara hemma! vill även spela badminton, men har inte hittat nån att spela med o lokal än...
  • Hur långa är/vill du ha motionspassen? - de är ca 45 minuter-60 minuter
  • Vilken typ av motion gillar du/ägnar dig åt? - roliga saker :-)
  • Motionerar du helst ensam, i sällskap med någon eller i större grupp? - måste ha sällskap, annars kommer jag inte iväg

har lite svårt att bestämma mig....

ska jag skriva datum som rubrik eller hitta på nån rubrik för varje inlägg.... hmm.... förslag från mina läsare?
oj, vilket fint väder det har blivit idag! solen tittar fram o himlen är blå, skönt, kanske det blir vår snart!

25 mars 2008

image1

min gullunge

25 mars 2008

trött trött trött... så förbannat trött... varför ska Malvina vara vaken flera timmar vissa nätter? i natt var hon klarvaken mellan typ 1-4.30.. verkligen jättekul.. o jag som ska o jobba extra idag... känner att jag kommer orka va jättesocial.. suck.. jaja går trösta mig med att dessa nätter tack o lov inte är såååå många o ofta..

igår var jag och sambon till Soltuna och åt påskmat, had eingen aning om vad påskmat var men det var typ som julmaten.. förutom skinkan o lådorna.. så jag åt inte så där jättemycket eftersom jag inte tycker som sill o strömming.. men blev mätt iaf. lilltrollet var hemma hos farmor o farfar undertiden så vi sku få äta i lugn o ro. bra att man har släktingar som orkar vara barnvakt! Malvina ska vara med farmor några timmar den här veckan också, så hinner jag till jobbet lite tidigare.

Just nu håller jag på o kokar mannagrynsgröt till lunch åt oss, mums! men malvina har väl ätit sig mätt på alla smulor på golvet redan :)

Ha en bra dag alla, o skriv gärna en liten kommentar om ni är här o läser!

21 mars 2008

Hejsan!
Tillbaka till datorvärlden! även tvn fungerar här hemma, skönt!

Gad påsk på er alla! Påsken är fullbokad för oss, idag ska vi till min kompis o gratta sonen som fyllde 1 år för ett tag sedan, sen kommer emilia+familj hit på middag. imorgon kommer gummor K ut o leker o umgås med oss. på kvällen är det födelsedagskalas hos Y, sover över i stan o sen ska mina föräldrar och elsa komma ut på inflyttningsmiddag/påskmiddag till oss. o på måndag är det fika med hela familjen (min alltså), vet inte om vi ska över nåt till svärisarna på måndag, de kommer hem från fastlandet natten mot måndagen om jag kommer ihåg rätt.

Tösen har nu hunnit bli 11 månader! förstår seriöst inte vart min lilla bebis tagit vägen! förut har jag inte förstått varför man skaffar flera barn, men nu börjar jag förstå :-) man glömmer allt skrik o strul som var i början! vill gosas med en nyfödd.. :) måste hälsa på nån av mammorna som fått bebis det här året :)tillochmed corinne börjar bli stor nu! rullar o allt, hon kommer väl börja gå innan Malvina*hihi*

Apropå utveckling.. malvina har lärt sig krypa upp på fotpallarna hör hemma.., inte så smart alla gånger när hon inte fattar att de har en kant som man kan trilla ner från :) men kanske hon kär sig snart.. men inte så snyggt med blåmärken i pannan :)

Nä, nu ska jag gå o påskstäda lite innan det är grötdags! Kramar

RSS 2.0