scrapbooking helg

hej allihopa!
Här har det varit fullt upp de senaste dagarna, fredag,lördag o söndag så har jag varit på Medis kurs "scrapbooking för nybörjare". jättekul helg o bra lärare, annars brukar det vara lite si o så med mediskurser men denna gång var jag nog helt nöjd. den enda minuset var att man måste ha allt material med själv, fanns bara färgpennor o lite papper (inte sidor till layouterna utan "skräppapper som blivit över från konstkurser". det var lite slött, eftersom det finns så otroligt många saker man kan ha till scrapbooking... så sku ha vart bra med ett litet "startkit", eftersom det nu var nybörjar kurs.. Hur ska man liksom veta vad man ska ha för saker.. men men, annars var den ju bra, jag har ju testat på det lite nu under sommaren o hösten så det var kul att kunna utveckla ideerna lite!

Malvina har varit först hos mormor o morfar fredag-lördag o sen hos fammo o faffa på söndagen. Hos mommo o moffa sov hon i julinas gamla växasäng, det gick ganska bra, tog till halv 10 innan hon somnade, men hon hade hosta,kanske ont i halsen (jag har haft det i en vecka) o så var det ju ny säng o ett tag sen hon sov hos dem, plus att hon tog sista medicinen för öroninflammationen i torsdags.. så mycket som var lite tokigt.
Annars är hon så duktig vår lilla tös, som börjar bli stor. idag var hon inne o vilade på dagis för första gången, hon börjar ju växa ur vagnen, fötterna hänger utanför så personalen frågade om det var ok att hon testade sova inne. det hade tagit ganska länge innan hon somnade, var ju så mycket nytt, sen sov hon ca 1 timme. lite trött verkar hon vara nu ikväll,så ska nog sova lite tidigare nu ikväll.

Nu ska ja gå o plocka undan efter middagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0