1½ år idag

idag blir malvina 1,5 år! tösen min börjar bli en stor flicka! både roligt o tråkigt på samma gång!

 saker hon kan göra nu: säga "pappa", vet att kossan säger muuu, kissen säger mauu, vovven säger voff voff, fåret säger bää, ankan säger kvack kvack.. Ser hon en gris säger hon "giiis" o en katt heter "kiss".
Hon både kissar o bajsar på pottan (kommer inte ens ihåg när jag senast bytte en bajsblöja på henne, så hon är jättejätte duktig!), hon äter själv, hoppar (kommer inte så högt upp i luften men :)), älskar hopprep-att snurra på dem. vad kan hon till då... hon kan så mycket så man tänker inte på allt! duktig på att simma (med armringar) är hon!

Nu ska jag ta och klä på oss båda! och sen lunch o sen tänkte jag försöka mig på att gå till getaboden medans hon sover! det ser ut att bli en fin höstdag idag!

malvina badar på BB


Kommentarer
Postat av: Eva

Oj stora tjejen! Grattis=)

Jag tror också att många tjejer går med fel bh-storlek...det måste ju vara så när de stora kedjorna inte säljer normala storlekar! men men...vad gör man...får starta kampanj.Det är bra här, njuter av en helg för mig själv:) Kenny är hem över helgen och jag bestämde mig för att stanna här. Så nu ska jag laga mig lite frulle=) Kram på dig!

2008-10-18 @ 09:44:49
URL: http://eva-mariess.blogspot.com/
Postat av: Karro

Grattis stora tjejen!

2008-10-18 @ 13:22:41
URL: http://karolinaakerblom.blogspot.com
Postat av: Jessica

Hej Matilda! Jag brukar läsa din blogg nu och då. Jag tänkte bara kommentera pottbestyret. Jag måste säga att det är väldigt tidigt att kunna det där vid 1,5 årsålder. Emma var 3 och Elin är ju snart 2 och vill nte veta av pottan fast jag har försökt.. Men det kommer väl så småningom, jag vill ju inte tvinga henne heller.

2008-10-20 @ 16:20:41
URL: http://jessicasahlin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0