jag vill ha allt planerat

Fick en kommentar att jag redan börjat planera julen i detalj, men det är inte alls långt kvar till julen! :-) så måste ju planera för att få allt att fungera när man har stor släkt :)

Men jo, jag är nog en människa som vill ha saker och ting organiserade och planerade. bl.a min arbetskollega brukar skratta åt mig och tycka att jag ibland ska försöka låta allting hända utan att planera in allt och utan att ha koll på allt. Men det är svårt, jag vill ju veta vad jag har att vänta mig!

Fast jag är väldigt planerande av mig så uppskattar jag ändå att tex kompisar kommer utan att ha planerat in det flera dagar i förväg, kanske jag har lite upp och ner och ostädat, men roligt ändå om det kommer gäster!


Om någon nu vill veta hur julen min ser ut (så ni har koll på mig, hehe) så kommer vi att åka till åbo dagen före julafton, för att vara säkra på att komma med båten eftersom de inte kan garantera att de tar i land på åland om det blåser.. så vi har bokat hotellrum den natten, sen åker vi iväg på kryssningen på onsdag och borde komma hem på fredagen. Ska till Riga! så måste fixa pass till oss alla 3, ska bli spännande att försöka få ett passkort på lillen men det ska väl gå bra!

Ingen annan som redan börjat planera julen? Eva läs inte följande mening!! :-) På onsdag är det bara 11 veckor kvar till julafton!

puss på dig grisen


Kommentarer
Postat av: Eva

haha ja tack för förvarningen! Å det trodde du att skulle gå att undvika =) Hopas du har en härlig helg! kram

2008-10-04 @ 19:19:57
URL: http://eva-mariess.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0