saknad

vet inte vad som kommit över mig nu plötsligt, men jag saknar min mormor så fruktansvärt mycket nuförtiden! var hemma hos mamma häromdagen, och hon gick igenom lite saker som varit i bokhyllan, så tog lite kort och sånt som jag gjort när jag var liten.. och fick även ett dopkort som min mormor gett mig.Så här står det innuti kortet:

"När Matilda kom till jorden, det var i maj när göken gol, och hela världen den lyste av sommar och av sol! (Morfar & mormor dom lyste i kapp med solen).
 Du är mycket, mycket välkommen som den femte i raden till oss. Fast du kommit senast, så kommer du inte att bli mindre kär för oss. I morfars och mormors famn finns plats för många, många små! p.s hälsa mamma, pappa och storasyter Emilia."

Min underbara mormor, varför ska världen vara så orättvis och ta dig från oss så tidigt!? men det är väl bara att bita ihop, gråta ut ibland och vara tacksam att man iaf fick ha dig så länge vi fick!


Kommentarer
Postat av: emilia

Hej! åh vad fint skrivet, eller som en mormor 'ska' skriva:) jag tror man saknar henne mer när man fått barn,även om man jämt tänker på henne... eftersom ens döttrar nu har mormor och farmor och morfar och farfar,så tänker man mer på hur mans jälv hade det...flumm=) kram!

2008-10-22 @ 15:07:34
URL: http://www.emilianyman.blogdrive.com
Postat av: emilia

apropå, dofter minns man mycket med, jag hittade en mommos gammal jumper för ett tag sen,dofta precis som henne, och nu moffas sakers doft,man blir att tänka på en härlig barndom:) och flickorna våra kommer att få en minst lika fin barndom!

2008-10-22 @ 15:10:30
URL: http://www.emilianyman.blogdrive.com
Postat av: Elsa

Okej, nu blev jag lite lipis.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0