skrek som en tjej...

idag var jag hem en sväng innan jag hämtade Malvina från dagis. Tänkte leta upp lite av Malvinas babykläder, för en på jobbet ska få en bebis i januari, så hon ska kolla om hon vill ha något att våra gamla kläder..eller gamla, ett år är de ju bara men ni vet vad jag menar :) Är så onödigt att spara massor med kläder, så nu har jag sorterat ut de kläder som jag tycker bäst om och de som har speciella minnen för oss! och det blev 2 lådor kvar så :)
men iaf, det jag ville komma fram till är att när jag stod där i källaren (som är orenoverad o har hål i golvet) så såg jag ju att det har varit möss där (såg bajset efter dem...) men jag tänkte att jag säkert skrämt bort dem när jag lyfte på lådor o förde oväsen med mig.. sen helt plötsligt känner jag något dunsa mot utsidan av låret när jag lyfter/flyttar en låda och jag inbillar ju mig att det är en mus som kommer från lådan och jag skriker i panik... o nästan slänger iväg lådan. sen ser jag ju att det bara var en sko, som fallit som varit mellan 2 lådor, som trillade på mitt ben.. visst var jag löjligt :-) men gud vad rädd jag vart! hatar möss, ute går de bra när man ser dem, men vill INTE ha dem innomhus!

Apropå ingenting, igår när emilia var har så började malvina plötsligt att pussla, ni vet sånt där barnpussel men "knoppar". hon lyckades sätta tillbaka flera bitar! jag bara tittade och var helt chockad av att hon klarade av det! Trodde inte att så små barn kunde pussla men tydligen, kanske hon lärt sig på dagis... Men duktig är hon vår tös! :) så blir kanske att köpa lite finare pussel åt henne i julklapp, enkelt att ta med på kryssningen när de inte tar så mycket plats!

Nu ska jag hoppa i duschen före mitt favvoprogram "sjukhuset" börjar! måste raka benen om man ska ha klänning på sig på lördag *intresseklubben antecknar*

trevlig kväll, och tack för att ni är dukktiga och lämnar kommentarer! så roligt att veta att nån är inte och läser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0