17 september 2008, glad, trevlig o påhittig

så ska jag nu börja tänka... tror jag har haft nån lätt orm av höstdeprission... tack o lov så orkar man göra saker eftersom man tänker på Malvinas bästa! Ser till att gå ut o leker fast man helst sku lägga sig i sängen o dra täcket över huvudet o inte stiga upp före våren.. usch, tycker inte om kylan o mörkret :-( sku det iaf kunna va kallt med sol...

Idag ska malvina till moster mia o va där medans jag åker in till stan på ett fackmöte. är kontaktperson på mitt jobb så är min sak att åka dit.. fast jag inte sku orka det heller, men bara att bita ihop..

på fredag tänkte jag kanske åka till någon av skördefestens öppna gårdar men malvina, vart o när vet jag inte. Kanske någon vill komma med oss? jag slutar jobba vid 2-3 tiden (slutar lite tidigare eftersom malvina äter pencilin i 10 dagar, så hon blir så trött efter en lång dag på dagis).

Nu ska jag gå och vika lite tvätt

kram/Matilda


Kommentarer
Postat av: Karro

Åh, öppna gårdar skulle jag vilja gå på men jag måste nog flyttpacka hela fredagskvällen :(Jag skulle väldigt gärna vilja umgås med dig mycket mera än vad vi göra. Saknar dig hur mycket som helst!Tyvärr är jag inte riktigt sugen på att fara till Geta, det gör lite ont i magen att fara ditåt. Sen är Chase ensam mycket på dagarna så det har liksom inte blivit av att lämna honom ensam ännu mer.Men det kanske blir bättre nu när mörkret kommer, höst/vinterpyssel är ju det mysigare som finns. Och du är ju den bästa att pyssla med!Massor av stora varma kramar till dig och lilla M.

2008-09-17 @ 18:38:33
URL: http://karolinaakerblom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0