lite gladare

29 september 2008

Gud vad jag var irriterad på sambon inatt/morse... blev förkyld igår o hade (har fortfarande) ont i halsen, täppt o det ledde till huvudvärk.. så sa åt R att om Malvina vaknar på natten så får han ta henne... jag låg vaken till 24, för hade så svårt att andas, sen när ja precis håller på o somnar så vaknar ju malvina... så klart.. så jag säger åt R att nu får du ta henne, men han tycker "om du ändå ska va hemma imorgon så kan ju du ta henne så jag som ska på jobb får sova"... grrrrrrrrrrr, det var just det som jag misstänkte redan på kvällen o därför sa ja åt honom innan vi gick  la oss att han sku ta henne... men men, han verkar ju strunta fullkomligt i att hans sambo o barn mår piss båda 2... går efter lite suckade efter panadolen... sen låg jag vaken o försökte trösta malvina några timmar till.. så ni kan ju gissa hur pigg jag känner mig idag.. sku väl kunna sova nu när tösen sover ute, men brukar ha svårt att somna mitt på dagen, o sen brukar hon känna på sig när ja e trött o vakna precis när jag somnat.. så nu sitter jag här istället.. Är ju inte malvina jag är arg på utan min oansvarige sambo! måste ta o ha ett allvarligt snack med honom, för det börjar kännas att man sku få mer hjälp om man var ensamstående... nej, inte vill jag det men man blir så förbannat trött på att det alltid är jag som ska ha huvudansvaret över VÅR dotter... även mammor måste få sova ut ibland...

men iaf så som rubriken lyder så är jag iaf lite gladare nu, pratade imorse med en person som jag inte pratat med på länge, på msn, kändes bra att få prata o få ur sig lite! skönt med personer som man kan skriva precis vad man tycker o tänker till! synd bara att man inte kan umgås, eftersom andra säkert sku tycka att det var konstigt. Eller kanske det inte sku va så konstigt, vet inte... nu fattar ni säkert inget om mitt flummande :-) men skriver just nu bara för att få ur alla mina funderingar från mitt huvud! Efter vår diskussion så har jag iaf bestämt mig för att våga fundera närmare på min framtid, med skolor o jobb. ska på allvar fundera på vad jag vill bli "när jag blir stor" och våga satsa och inte låta mitt dåliga självförtroende hindra mig! Jag är nog duktig på annat än att bara städa! Ska bara komma på vad det kan vara jag är bra på!

och så måste jag också sätta mig ner med sambon för att få reda på
- vad han vill med sin framtid/vår framtid
-om vi kan dela på sysslorna på nåt annat sätt
-få ordning på ekonomin
-veta om vi ska ha fler barn, när isf, o ska jag utbilda mig före eller efter eventuella barn

Nu ska jag masa mig till badrummet och sortera lite tvätt.. fast jag är sjuk så känner jag att jag måste se till hemmet när jag ändå är hemma. kan inte bara ligga på soffan.. fast jag nog borde tillåta mig det eftersom andra gör så..

Kram på er! hoppas jag blir frisk till onsdag! vill få ny frisyr nu!

Kommentarer
Postat av: Eva

Låter som att du har en del funderingar just nu gumman. Se till att lyssna till dig själv, och som du själv säger om ditt självförtroende, att du får den plats du förtjänar i livet. Jag vet att mr R kan behöva nån spark i häcken för att bli vuxen och ta ansvar ibland. Kram!

2008-09-29 @ 22:21:49
URL: http://eva-mariess.blogspot.com/
Postat av: Erica

Är ett tag sen du skrev detta nu, men jag kan inte läsa detta utan att kommentera!! Du är värd att känna dej bättre än detta! Ge Robert en liten tankeställare o be honom läsa det du skrivit, eller nåt. Sådär ska du inte behöva ha det!! Han måste skärpa sig.Han kan garanterat bättre han också.

O va är det för fel på oss utan snopp att alltid ställa så vansinnigt stora krav på oss själva utan att få nåt för det?!?

Kramar till dej o hoppas du känner dej bättre!!

2008-10-02 @ 16:03:29
URL: http://getaangsbacken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0