jag har bytt blogg

Min nya blogg hittar ni här. Hoppas ni alla följer mig dit!

Välkomna!

nytt namn

Jag sku vilja byta bloggnamn, eller adressen hit. den är ju så lång och jobbig. Men till vad? och då måste jag säkert byta blogg helt?... eller? har ni något förslag?


när myggorna klappar takten...

det är den låten som snurrar på hemma hos oss denna morgon. Malvina är överlycklig för jag har äntligen fått tillbaka min stereo från övervåningen (Robert har lånat den/tagit den utan lov och haft den där någon månad). så nu dansar malvina och klappar händerna över ögonen strålar! Hon är för härlig min lilla skatt! tänk att man kan bli så glad över lite musik! :-)

Snart ska vi äta luch, sen ska hon vila och sedan ska vi ut i snön o leka. ska ringa till robert o säga att han viker in till nån affär o köper en större pulka. babypulkan glider ju ingenting alls, all snö fastnar framför...

första arbetsdagen

tidigt, tidigt började min telefon/väckarklocka pipa..06.15 första gången... tog väl 10 minuter innan jag var uppe ur sängen. Borde ha en sån säng som Kalla Anka har när de åker den där husvagnen, en sån säng som fäller ihop sig när klockan ringer. Jag har seriöst jättejättesvårt att stiga upp med en gång, och jag blir lika arg på mig själv varje morgon för man blir ju inte piggare av att trycka på snoozeknappen 3 gånger!

upp kom jag i varje fall, klädde på mig, slänge i mig 2 riskakor med ålandsspecialost *mums*, sen väckte jag dottern som trodde att mamma blivit knäpp, hon ville INTE stiga upp... efter lite gråt på pottan lyckades jag klä på henne, få ut henne, Puh (som inte är liten) ryggsäcken med dagiskläderna(extrakläderna) och min handväska. Malvina skulle inte gå själv heller, inte när det är mörkt ute, så medans jag balanserade med unge, kramdjur och väskor så sku jag låsa dörren, ta mig ner för trappan, gå över byggarbetsplatsen som är utanför huset och låsa upp bildörren, få in allt i bilen och bad att bensinen inte sku ta slut innan stan! det fanns nån som lyssnade för jag kom hela vägen till dagiset och in till stan utan att tanka! tack!

Nu ikväll ska jag bara slappa och ta det lugnt, dricka ett glas vin och äta lite chips! vad ska ni göra?

trevligt!!!

Jag hade en supertrevlig kväll igår! Vi hade tacosmiddag här hemma hos oss och vännerna E & J kom med lilla sonen E (som var snäll hela kvällen och sov mestadels) och C med flickvännen M kom också! har inte träffad M tidigare med hon var riktigt trevlig!
Malvina sov över hos fammo o faffa, hon hade somnat halv 9 och sovit snällt hela natten!

Som sagt åt vi tacos, som vi förberedde tillsammans. Dukade med vit fin duk och finporslinet, tyvärr glömde jag ju helt birt att fotografera... :-( drack lite cider och vin under kvällens lopp, men det blev en lugn, trevlig och mysig kväll. vid 23 åkte jag o E till hennes hästar och gav lite hö till dem, sen åkte vi tillbaks och vid 12 gick vi ut på gården allesammans. Robert o J sköt raketer, vi tjejer var lite skeptiska till deras "avfyriningsramp" men tack o lov gick allt bra! såg mycket raketer härifrån, det var så klart väder!

Sällskapet vårt åkte sen hem vid halv 2 tiden och jag o robert hade sovmorgon till 10 tiden nåt! hämtade hem malvina vid 12 halv 1.
Nu ligger hon och vilar, tog bra länge innan hon somnade, men nu har hon sovit över 1 timme! Vid 5 ska E,J o lillE komma över och äta rester med oss, blev en hel del kvar från igår! även efterrätt! (E som lagat-glassliknande sak som hon krossat turkiskpeppar i).

2009 börjar bra, hoppas det fortsätter lika bra! Ska verkligen lära mig att njuta av tillvaron och livet! och försöka att se allt positiv istället för det negativa som man oftast brukar tänka på..

Hoppas att ni, mina vänner och familj, vet hur mycket jag tycker om och upskattar att nu finns! fast jag inte hinnner träffa er alla så mycket så betyder ni massor för mig!!!

RSS 2.0